WankzVR is available in English... Switch to English?EnglishNederlands

Hoogst beoordeeld WankzVR Video's

WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Opgenomen in 180 graden

Alles om je heen bestaat uit een gezichtsveld van 360 graden, onze scènes zijn precies de helft daarvan. De opname- en weergavehoek van WankzVR is breder dan die van het menselijk oog, je kunt dus van links naar rechts draaien en omhoog en omlaag kijken en extra inhoud bekijken die nog niet eerder op het scherm aanwezig was.

Head Tracking

Head Tracking is technologie die je VR-apparaat in staat stelt te bepalen waar je hoofd zich bevindt binnen de virtuele omgeving. Met gebruik van deze informatie merkt WankzVR wanneer je hoofd zich anders richt of verplaatst, en past aan de hand daarvan aan wat je op het scherm ziet.

Binauraal geluid

Binaurale opnames herproduceren geluid zoals onze oren het ook daadwerkelijk horen. Het woord “binauraal” betekent letterlijk “met gebruik van beide oren”. Wanneer je door een hoofdtelefoon luistert naar een WankzVR scène, neem je een duidelijk en reëel 360 graden geluid waar.

Opgenomen
in 3D

WankzVR scènes worden opgenomen met twee aparte camera's die op gelijke afstand van elkaar staan, net zoals onze ogen, elke video wordt opgenomen in een licht aangepaste hoek, die vervolgens naar elk van je ogen verzonden wordt. Dit creëert de driedimensionale diepte, net zoals in het echte leven.

Room for Dessert

Met August Taylor

HoogGear VR 1600p60fps11.6gbDownloaden

MedGear VR 1600p60fps5.5gbDownloaden

MedGear VR 1080p60fps3.1gbDownloaden

HoogOculus VR 1600p60fps11.6gbDownloaden

MedOculus VR 1600p60fps5.5gbDownloaden

MedOculus VR 1080p60fps5.8gbDownloaden

HoogVR 1080p60fps3.1gbDownloaden

MedVR 720p60fps1.6gbDownloaden

MedVR 720p30fps1.6gbDownloaden

HoogPS VR 1600p60fps7.4gbDownloaden

MedPS VR 1600p60fps5.5gbDownloaden

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Opgenomen in 180 graden

Alles om je heen bestaat uit een gezichtsveld van 360 graden, onze scènes zijn precies de helft daarvan. De opname- en weergavehoek van WankzVR is breder dan die van het menselijk oog, je kunt dus van links naar rechts draaien en omhoog en omlaag kijken en extra inhoud bekijken die nog niet eerder op het scherm aanwezig was.

Head Tracking

Head Tracking is technologie die je VR-apparaat in staat stelt te bepalen waar je hoofd zich bevindt binnen de virtuele omgeving. Met gebruik van deze informatie merkt WankzVR wanneer je hoofd zich anders richt of verplaatst, en past aan de hand daarvan aan wat je op het scherm ziet.

Binauraal geluid

Binaurale opnames herproduceren geluid zoals onze oren het ook daadwerkelijk horen. Het woord “binauraal” betekent letterlijk “met gebruik van beide oren”. Wanneer je door een hoofdtelefoon luistert naar een WankzVR scène, neem je een duidelijk en reëel 360 graden geluid waar.

Opgenomen
in 3D

WankzVR scènes worden opgenomen met twee aparte camera's die op gelijke afstand van elkaar staan, net zoals onze ogen, elke video wordt opgenomen in een licht aangepaste hoek, die vervolgens naar elk van je ogen verzonden wordt. Dit creëert de driedimensionale diepte, net zoals in het echte leven.

Hollywood Housewives

Met Aaliyah Love, Karlie Montana

HoogGear VR 1600p60fps8.2gbDownloaden

MedGear VR 1600p60fps3.9gbDownloaden

MedGear VR 1080p60fps2.2gbDownloaden

HoogOculus VR 1600p60fps8.2gbDownloaden

MedOculus VR 1600p60fps3.9gbDownloaden

MedOculus VR 1080p60fps4.2gbDownloaden

HoogVR 1080p60fps2.2gbDownloaden

MedVR 720p60fps1.1gbDownloaden

MedVR 720p30fps1.1gbDownloaden

HoogPS VR 1600p60fps5.3gbDownloaden

MedPS VR 1600p60fps3.9gbDownloaden

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Opgenomen in 180 graden

Alles om je heen bestaat uit een gezichtsveld van 360 graden, onze scènes zijn precies de helft daarvan. De opname- en weergavehoek van WankzVR is breder dan die van het menselijk oog, je kunt dus van links naar rechts draaien en omhoog en omlaag kijken en extra inhoud bekijken die nog niet eerder op het scherm aanwezig was.

Head Tracking

Head Tracking is technologie die je VR-apparaat in staat stelt te bepalen waar je hoofd zich bevindt binnen de virtuele omgeving. Met gebruik van deze informatie merkt WankzVR wanneer je hoofd zich anders richt of verplaatst, en past aan de hand daarvan aan wat je op het scherm ziet.

Binauraal geluid

Binaurale opnames herproduceren geluid zoals onze oren het ook daadwerkelijk horen. Het woord “binauraal” betekent letterlijk “met gebruik van beide oren”. Wanneer je door een hoofdtelefoon luistert naar een WankzVR scène, neem je een duidelijk en reëel 360 graden geluid waar.

Opgenomen
in 3D

WankzVR scènes worden opgenomen met twee aparte camera's die op gelijke afstand van elkaar staan, net zoals onze ogen, elke video wordt opgenomen in een licht aangepaste hoek, die vervolgens naar elk van je ogen verzonden wordt. Dit creëert de driedimensionale diepte, net zoals in het echte leven.

Superheldenstrijd

Met April Brookes, Charlotte Stokely

HoogGear VR 1600p9.3gbDownloaden

MedGear VR 1600p4.4gbDownloaden

MedGear VR 1080p2.5gbDownloaden

HoogOculus VR 1600p9.3gbDownloaden

MedOculus VR 1600p4.4gbDownloaden

MedOculus VR 1080p4.7gbDownloaden

HoogVR 1080p2.5gbDownloaden

MedVR 720p1.3gbDownloaden

HoogPS VR 1600p5.9gbDownloaden

MedPS VR 1600p4.4gbDownloaden

Dit is de meest fantastische superheldenstrijd die zich ooit in sprankelend virtual reality heeft ontvouwen! Deze VR scène plaatst de dochter van Krypton tegenover Batgirl uit Gotham in de meest sexy gladiatorenwedstrijd aller tijden! Jij bent een crimineel die met handboeien is vastgemaakt aan een stoel op de eerste rij van al de kinky lesbische actie! Batgirl staat op het punt jou te ondervragen als Supergirl binnen komt vliegen en deze twee prachtige supersexy vrouwen elkaar lesbisch aanpakken met kutlikken en neukspeelgoed! Dag versus nacht! Godin versus sterveling! Waar Batgirl en Supergirl vechten - win jij! Zet je VR headset op en raak onder de indruk van de meest immersieve lesbische actie ooit! Read more

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Opgenomen in 180 graden

Alles om je heen bestaat uit een gezichtsveld van 360 graden, onze scènes zijn precies de helft daarvan. De opname- en weergavehoek van WankzVR is breder dan die van het menselijk oog, je kunt dus van links naar rechts draaien en omhoog en omlaag kijken en extra inhoud bekijken die nog niet eerder op het scherm aanwezig was.

Head Tracking

Head Tracking is technologie die je VR-apparaat in staat stelt te bepalen waar je hoofd zich bevindt binnen de virtuele omgeving. Met gebruik van deze informatie merkt WankzVR wanneer je hoofd zich anders richt of verplaatst, en past aan de hand daarvan aan wat je op het scherm ziet.

Binauraal geluid

Binaurale opnames herproduceren geluid zoals onze oren het ook daadwerkelijk horen. Het woord “binauraal” betekent letterlijk “met gebruik van beide oren”. Wanneer je door een hoofdtelefoon luistert naar een WankzVR scène, neem je een duidelijk en reëel 360 graden geluid waar.

Opgenomen
in 3D

WankzVR scènes worden opgenomen met twee aparte camera's die op gelijke afstand van elkaar staan, net zoals onze ogen, elke video wordt opgenomen in een licht aangepaste hoek, die vervolgens naar elk van je ogen verzonden wordt. Dit creëert de driedimensionale diepte, net zoals in het echte leven.

Rainy Day

Met Monica Sage

HoogGear VR 1600p60fps10.3gbDownloaden

MedGear VR 1600p60fps4.9gbDownloaden

MedGear VR 1080p60fps2.8gbDownloaden

HoogOculus VR 4K60fps7.6gbDownloaden

HoogOculus VR 1920p60fps8.6gbDownloaden

HoogOculus VR 1600p60fps10.3gbDownloaden

HoogVR 1080p60fps2.8gbDownloaden

MedVR 720p60fps1.4gbDownloaden

MedVR 720p30fps1.4gbDownloaden

HoogPS VR 1600p60fps6.6gbDownloaden

MedPS VR 1600p60fps4.9gbDownloaden

Bekijk VR op je telefoon

Doe nu mee en we sturen je GRATIS een gloednieuwe kartonnen bril . Het is de makkelijkste manier om te genieten van onze ongelooflijke privécollectie.

WankzVR

Volledig compatibel met elk iOS- of Android-toestel.

WankzVRHaal nu je GRATIS VR-bril

WankzVR XBIZ Award

Virtual Reality Site van het jaar - 2018 & 2019!

Grote dank aan al onze leden voor hun legendarische steun en het creëren van een geweldige community. We kijken er naar uit om dit jaar nieuwe hoogtepunten te bereiken met de beste VR-content ter wereld.